ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η φιλοσοφία μας είναι να προσφερουμε στην οδοντιατρική θεραπεια, τεκμηριωμένη περίθαλψη με μια προσέγγιση εξατομικευμενη στον ασθενή.

Συνδυάζοντας συγχρονη οδοντιατρική έρευνα,τεχνικές και τον οδοντιατρικό εξοπλισμό, ο στόχος μας είναι να επιτύχουμε τη βέλτιστη στοματική υγεία των ασθενών μας.

Είτε πρόκειται για ένα μικρό οδοντικό σφραγισμα είτε για ένα ολοκληρωμένο make-over χαμόγελου, στοχεύουμε στην αριστεία σε κάθε θεραπεία που παρέχουμε.

Βερσής Ξενοφών

Αποφοίτησε με άριστα απο την οδοντιατρική σχολή Masaryk του Brno.
Απο την αποφοίτηση του εργάζοταν ως εσωτερικός ιατρός στo γενικό νοσοκομείο Πράγας και ως επιστημονικός συνεργάτης στην πανεπιστημιακή κλινική τoυ Brno.

Το 1981 άνοιξε το ιδιωτικό του οδοντιατρείο το οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα στην περιοχή του Παγκρατίου.

το 1987 απέκτησε τον τίτλο της ορθοδοντικής ειδικότητας απο το πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έχει συμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ειναι ενεργό μέλος της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής ορθοδοντικής εταιρείας.

Βερσής Δημήτριος

Απέκτησε τον τίτλο DMD απο την ιατροφαρμακευτική σχολή του πανεπιστημίου Gr.T.Popa Ιασίου το 2013 και πραγματοποίησε την εξειδίκευση του στην κλινική και χειρουργική μικροενδοδοντία στο πανεπιστήμιο του Τορίνο (master in clinical and surgical microendodontics).

Το 2019 απέκτησε master στη σύγχρονη αισθητική και επανορθωτική οδοντιατρική επίσης στο πανεπιστήμιο του Τορίνο (master in aesthetic and restorative dentistry).

Κατά την 4ετή του παραμονή στην Ιταλία συμετείχε σε πληθώρα μετεκαπαιδευτικών courses ενδοδοντίας, αισθητικής και χειρουργικής οδοντιατρικής καθώς και στην εφαρμογή αυξητικών παραγόντων (prp prf).

To 2023 ολοκλήρωσε μάστερ στην προσθετική από το πανεπιστήμιο της Σιένα. (Msc in prosthodontics and new technologies).

Πολλές εργασιακές εμπειρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό: στο στρατιωτικό νοσοκομείο Διδυμοτείχου και Λαμίας, στη συνέχεια Τσεχία στο τμήμα χειρουργικών επεμβάσεων και στην πανεπιστημιακή κλινική του Τορίνο.

Κατέχει πιστοποίηση χρήσης laser και είναι ενεργό μέλος στην Ιταλική ακαδημία αισθητικής οδοντιατρικής, στην Ιταλική ένωση ενδοδοντιστών και στη Διεθνή ακαδημία για την ψηφιακή οδοντιατρική.