ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ

Η ομάδα μας έχει πάνω από 15 χρόνια κλινικής εμπειρίας στην εμφυτευματολογία και συνεργάζεται με κορυφαίους  ειδικους σε αυτόν τον τομέα.

Η αντικατάσταση των ελλειπόντων δοντιών με εμφυτεύματα είναι σήμερα μια καλά εδραιωμένη επιλογή θεραπείας. Τα εμφυτεύματα μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στην πρόσθια όσο και στην οπίσθια περιοχή, με πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Εκτός από τη μακρά εμπειρία της χειρουργικής ομάδας, ένα πολύ ακριβές και ατομικό θεραπευτικό σχέδιο θα προηγείται πάντα οποιασδήποτε απόφασης ή παρέμβασης προκειμένου να ευνοηθεί το καλύτερο αποτέλεσμα αισθητικής και βιολογικής θεραπείας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ;

Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι βιοσυμβατές βίδες τιτανίου που δρουν ως τεχνητές ρίζες για να στηρίξουν μια σταθερή οδοντοφυΐα.

Είναι τα εμφυτευματα αξιοπιστα;

Τα εμφυτευματα είναι σήμερα το καλύτερο εναλλακτικό σύστημα οδοντικής αντικατάστασης σε παραδοσιακές κινητές ή σταθερές προσθέσεις σε γέφυρες. Χάρη στη συνεχή επιστημονική εξέλιξη και έρευνα, το ποσοστό επιτυχίας είναι πολύ υψηλό (95-98%).

Υπάρχει πιθανότητα αλλεργίας σε οδοντικά εμφυτεύματα;

Το υλικό που χρησιμοποιείται, τιτάνιο, δεν έχει αλλεργιογόνα συστατικά και συμπεριφέρεται με έναν εντελώς ουδέτερο και βιοσυμβατό τρόπο στον οργανισμό.

Έχω διαβήτη, μπορώ ακόμα να εισάγω ένα εμφύτευμα;

Ναι, εάν ο διαβήτης θεραπευτεί σωστά και αντισταθμιστεί, τα οδοντικά εμφυτεύματα μπορούν να εισαχθούν με απόλυτη ασφάλεια.

Είναι δυνατόν να εισαγάγετε οδοντικά εμφυτεύματα, ακόμη και αν έχω λίγο κόκκαλο;

Ναι, χάρη στις τεχνικές αναγέννησης των οστών, όπως τα μοσχεύματα των οστών και οι ανυψώσεις των ιγμοριων, σήμερα μπορούμε επίσης να τοποθετησουμε εμφυτεύματα σε περιοχές με ελάχιστο πάχος και ύψος οστού.

Είναι η επέμβαση οδυνηρή;

Απολύτως όχι! 

Ο ασθενής αναισθητοποιείται επαρκώς με τη χρήση τοπικής αναισθησίας που πραγματοποιείται στην περιοχή παρέμβασης. 

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρώσοπος μας θα σας ενημερώσει άμεσα.