ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Before ImageAfter Image

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ
Τα σφραγίσματα συνίστανται στην αποκατάσταση κατεστραμμένων, χαλασμένων, σπασμένων, ή φθαρμένων δοντιών με λευκό (σύνθετο) ρητινώδες υλικό. Λόγω των κακών μηχανικών ιδιοτήτων και της απαράδεκτης αισθητικής ποιότητας, το αμάλγαμα(μαύρο σφράγισμα) δεν χρησιμοποιείται στο γραφείο μας τα τελευταία 30 χρόνια.

Οι σύνθετες ρητίνες είναι το υλικό επιλογής για την αποκατάσταση μικρών έως μεσαίων κοιλοτητων. Η τεχνική διαστρωμάτωσης και γλυπτικής που χρησιμοποιείται στο γραφείο μας παράγει εκπληκτικά αισθητικά αποτελέσματα και παρέχει βέλτιστη λειτουργία και ανθεκτικότητα.

Before ImageAfter Image

ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ;

Τα παλιά γεμιστικά πρέπει να αντικαθίστανται όταν σπάσουν ή όταν διεισδύσει τερηδονα

Ενθετα-Επενθετα (inlays – onlays)
Σε ορισμένες περιπτώσεις, το τμήμα που πρόκειται να αποκατασταθεί είναι υπερβολικά μεγάλο για να γεμίσει, αλλά όχι τόσο μεγάλο ώστε να χρειάζεται θηκη.

Τα ένθετα συνίστανται στην αποκατάσταση συνηθως οπίσθιων δοντιών σοβαρά κατεστραμμένων από τερηδόνα ή κατάγματα. όταν μια απλή εμφραξη δεν μπορεί να εγγυηθεί επαρκή μηχανική αντίσταση.

Τα επένθετα κατασκευάζονται από τον οδοντοτεχνίτη.
Μπορούν να είναι απο σύνθετη ρητίνη ή πλήρως κεραμικά. Χρησιμοποιούμε σπάνιως κεραμικά ένθετα και onlays, καθώς έχουν αποδειχθεί λιγότερο ανθεκτικά με την πάροδο του χρόνου.
Παρόλα αυτά, αν ο ασθενής επιθυμεί να χρησιμοποιηθεί ένα τέτοιο υλικό για τις οπίσθιες αποκαταστάσεις του, μπορούμε βέβαια να προσφέρουμε αυτήν την επιλογή.

Ένα ένθετο είναι η ενδιάμεση θεραπευτική λύση!

Μεταξύ του σφραγισματος και της θηκης.

Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρώσοπος μας θα σας ενημερώσει άμεσα.